Upp till 500 euro i gratisspel på Betdaq

Just nu kan du ta del av ett gratisspel på Betdaq. Du kan totalt få hela 500 euro i gratisspel när du tar del av bonusen från Betdaq. Det gäller att du följer instruktionerna här för att få det maximala gratisspelet som du kan få på Betdaq.Detta gratisspel på Betdaq gäller endast dig som är ny kund hos Betdaq och som aldrig spelat på Betdaq förut. Om du redan har ett konto och gjort en insättning tidigare hos Betdaq, så kommer detta erbjudande inte att gälla dig.

Först och främst behöver du ange en värdekod när du registrerar dig. Skriv in denna kod ALLBDQ03 i registreringsfältet ”Promotion Code:” precis som du ser på bilden här nedan.

betdaq bonus

Efter att du registrerat dig och skrivit in värdekoden i fältet är du redo att ta emot ditt gratisspel på Betdaq.  Först kan du få en insättningsbonus på 25 euro. Därefter kan du få 25 euro i gratisspel, för varje 100 euro du lägger in. Upp till hela 500 euro. Det är en 100% insättningsbonus på den första insättningen, därefter sjunker den til 25%. Den första bonusen är helt klart värt det, men de andra bonusarna kanske inte är så jättebra, men om du ändå ska göra en stor insättning är det lika bra att ta del av bonusen så att du ändå får 25 euro.