Upp till 100 euro i välkomstbonus på Redbet

På Redbet finns en välkomstbonus som ger dig upp till 100 euro. Egentligen är det snarare tre välkomstbonusar som du delar upp och tar var för sig. Denna välkomstbonus gäller främst och endast till nya kunder på Redbet, därför heter det just välkomstbonus. 

Som om du redan har ett konto på Redbet, är detta erbjudandet inget för dig. Dock så finns det självklart andra Redbet erbjudanden som du kan ta del av. De kommer ständigt ut med erbjudanden som du kan utnyttja även om du redan är medlem, så håll ögonen öppna även om du redan har ett medlemskonto på Redbet. För att ta del av denna välkomstbonus på Redbet behöver du göra tre separata insättningar. Du får olika insättningsbonusar per gång och denna tabellen här nedan visar vad du får.

Du får alltså insättningsbonus på alla dina tre insatser.

Insättningsbonus Bonuskod
50 euro i bonus på ditt första bet. sport1
50% bonus upp till 25 euro efter din andra insättning. sport2
50% bonus upp till 25 euro efter din tredje insättning. sport3

Tabellen här ovan visar exakt vad de olika insättningsbonusarna ger och vad för bonuskod du behöver skriva när du ska göra insättningen. Den första får du mest av, hela 50 euro i insättningsbonus och det är i 100%. De resterande två insättningsbonusarna får du 25 euro men bara en bonus på 50%. Det  betyder att, när du gör en insättning får du endast hälften i bonus, på de två nästkommande insättningarna.