Unibet insättningsbonus ger dig 1200kr extra att spela för

På Unibet finns just nu en insättningsbonus som du kan ta del av. Den ger dig hela 1200kr extra att spela för. Det är en 120% reload bonus som du kan ta del av när du utnyttjar erbjudandet som vi skriver om här.

Det ger dig en riktigt bra start på ditt spelande på sportspelande Unibet.

Det första du behöver göra för att ta del av denna Unibet insättningsbonus är att skapa ett nytt konto. Om du redan har ett Unibet konto så kan du tyvärr inte ta del av detta erbjudande som vi berättar om i denna artikel. Så de gäller enbart dem som är nya kunder på Unibet.

Om du uppfyller kraven för att vara med och ta del av denna Unibet insättningsbonus kan du fortsätta läsa och ta del av erbjudandet här. Börja med att registrera ditt nya Unibet konto. Därefter ska du bekräfta din ditt konto genom att följa instruktionerna på epost-meddelandet som de skickar till dig. Efter att ditt konto har blivit bekräftat är det dags att göra din insättning.

Insättningen bestämmer hur stor din insättningsbonus på Unibet kommer att bli. Gör du en insättning på 100kr så kommer du att automatiskt få en insättningsbonus på 120kr. Gör du en insättning på hela 1000kr, så kommer din insättningsbonus att bli hela 1200kr. Det betyder att du får 1200kr extra att spela för som Unibet själva betalar ut till dig, innan du ens börjat spela på odds.