Ta del av gratisspel på Betfair med upp till 350kr

Nu kan du ta del av ett gratisspel på Betfair som ger dig hela 350kr att spela för. Dessa pengar som du spelar för kan du få tillbaka om du förlorar. Det finns nästan ingen nackdel als. Väljer du att spela på Betfair kommer du alltså att inge kunna förlora ditt första spel.

Detta gäller till dig som är ny kund på Betfair och kommer inte att gälla för dig som redan är kund eller som redan använt erbjudandet från Betfair. Så om du redan har ett konto på BetFair så har du förmodligen redan tagit del av erbjudandet och då gäller de inte för dig längre, eftersom man endast får använda den en gång. Det fungerar så att du skapar ett konto och sedan gör en insättning. Därefter lägger du ett spel. Om du mot all förmodan skulle förlora detta spel som du lagt, kommer Betfair att ge tillbaka dina pengar upp till 350kr. Ta del av detta gratisspel på Betfair idag och få en bonus som du är värdig.

Det finn självklart andra insättningsbonusar till Betfair. Håll utkik efter dem här och va först med att utnyttja dem genom att besöka vår sida ofta. När vi kommer ut med en ny insättningsbonus till Betfair så kommer du att hitta den här och vi kommer självklart att skriva om den på första sidan. Sålänge du kommer hit med jämna mellanrum, så kommer du inte missa dem.