Superbonus på Nordicbet med hela 3000kr i bonus

På Nordicbet finns just nu en Superbonus som du kan ta del av. Denna superbonus på Nordicbet ger dig en bonus på hela 3000kr. För att ta del av den behöver du bara följa instruktionerna som står här och så får du en flygande start på ditt oddsspelande från Nordicbet.

Det första du behöver tänka på när du ska ta del av denna Superbonus på Nordicbet är att den endast gäller till dig som är ny kund på Nordicbet. Den gäller nämligen bara en gång och till nya kunder. Så om du aldrig spelat på Nordicbet förut så är det ett perfekt tillfälle att börja. Detta med tanke på att de har en så fin startbonus. Den fungerar så att den ger dig en insättningsbonus på din första insättning. Så om du gör en insättning på 500kr så får du automatiskt 500kr till av Nordicbet på grund av deras fina Superbonus. Den högsta insättningsbonusen du kan få är dock 3000kr.

För att ta del av denna Superbonus på Nordicbet ska du först skapa ett konto. Därefter så ska du göra en insättning och i samband med din insättning ska du skriva in en Bonuskod. Denna bonuskoden är SPORT300 och den skriver du in i rutan för bonuskod. Därefter kommer du inom fem minuter att få din Superbonus från Nordicbet. Svårare än så är det alltså inte. Viktigt att tänka på med denna Superbonus är att, så fort du tagit del av bonusen så låses dina pengar och du måste omsätta bonusen minst sex gånger på odds som är högre än 1.80. Därefter så kommer bonuspengarna att låsas upp och du kommer kunna ta ut dem som din vanliga pengar.

Första insättningen matcher Nordicbet med 100% upp till 1000 kr
Andra insättningen matchar Nordicbet med 50% upp till 500kr
Tredje insättningen matchar Nordicbvet med 150% upp till 1500kr

Totalt 3000kr.