Insättningsbonus på Betsson ger upp till 1000kr i bonus

Det finns denna insättningsbonus på Betsson som du just kan ta del utav. Denna insättningsbonus på Betsson gäller till dig som är ny kund hos Betsson. Det betyder alltså inte dig som redan är kund hos Betsson. Det är ett öppningserbjudande som Betsson erbjuder. Är du redan kund på Betsson finns andra erbjudanden som du kan ta del av. Läs mer om det här och utnyttja bonusen redan idag.

För att ta del av detta erbjudande behöver du först skapa ett nytt Betsson konto. Därefter så gör du en insättningen. Denna insättning är viktig eftersom den bestämmer hur stor av en bonus du kommer från från Betsson. Desto större insättning du gör. Desto större bonus får du från Betsson.

insättningsbonus på Betsson

insättningsbonus på Betsson

Det finns vissa regler du behöver följa för att du ska få till din bonus. De finns också några villkor som är viktiga att ha i åtanke när du ska ta del av insättningsbonusen från Betsson. Bonusen som du får från Betsson är låst, det betyder att dina pengar inte går att ta ut fören du låst upp dem. Du gör det genom att omsätta dina pengar minst tre gånger. Därefter så kommer du sen kunna ta ut dina pengar och bonusen.