Gratisspel på Sportingbet upp till 500kr

Just nu erbjuds du gratisspel på Sportingbet som ger dig en bra bonus. Det är ett öppningserbjudande som ger dig upp till 500kr i riskfritt spel. För att ta del av detta riskfria spelet på Sportingbet behöver du följa dessa instruktioner. Endast då kommer du att få ett riskfritt spel från Sportingbet som ger dig upp till 500kr att spela för. 

Först behöver du ta reda på om du redan är medlem eller tidigare kund hos Sportingbet. Det är för att detta erbjudandet endast gäller till dig som är ny kund hos Sportingbet och som aldrig spelat där förut. Har du ett konto sedan tidigare så uppfyller du tyvärr inte kravet som Sportingbet har för att ta del av erbjudandet om det riskfria spelet på upp till 500kr.

Börja med att öppna ett nytt konto på Sportingbet. Efter att du registrerat dig och bekräftat ditt konto via epost så gäller det att göra en insättning. Du behöver göra en insättning för att kunna lägga ett bet. För att få ett riskfritt spel så behöver du först lägga ett spel. Därefter är du kvalificerad till att få ditt riskfria spel. Om det visar sig att du skulle förlora på det spel som du nu lagt, får du hela summan tillbaka upp till 500kr enligt det riskfria spelet som du tagit del av. Se till att safta på med ditt första bet för att få ett så stort riskfritt spel som möjligt, upp till 500kr.