Gratisspel på Paddypower upp till 20 euro

Just nu får du ett Gratisspel på Paddypower på hela 20 euro. Denna kampanj ger dig alltså ett riskfritt spel på upp till 20 euro som du inte kan förlora med. Kampanjen som du hittar här gäller endast till dig som är ny kund hos PaddyPower.

För att ta del av denna Paddypower kampanjen behöver du först skapa ett nytt konto. Detta betyder att du endast kan ta del av detta erbjudandet om du är ny kund hos Paddypower och aldrig spelat där förut. Det kan också gälla dig som inte tagit del av erbjudandet än, men som ändå har ett konto.

Börja med ett nytt konto som vi tidigare nämnde. Efter att du registrerat dig och skapat ditt Paddypower konto så kan du ta del av erbjudandet. Det du ska göra är att först göra en insättning. Det belopp du väljer att stoppa in spelar ingen roll, dock måste den minsta insättningen vara över 10 euro för att detta erbjudande ska fungera. Bonusen som du får ger dig alltså ett riskfritt spel på hela 20 euro.

Att spela på PaddyPower har aldrig varit enklare och med detta gratisspel på PaddyPower får du även en riktigt bra start på din spelkarriär. På PaddyPower hittar du mängder av oddsspel på alla de största matcherna inom Allsvenskan och Superettan. När de stora ligorna kickar igång kommer du även se odds till matcherna därifrån också.