Expekt gratisspel med mobilen – 100kr

Nu har du tillfället och ta med ditt oddsspelande på mobilen. Om du aldrig tidigare testat att betta med mobilen, så kan du nu göra det med Expekt. Dessutom kan du med hjälp av denna bonus få en flygande start på ditt mobilspelande.Som sagt, om du spelar på mobilen är detta expekt gratisspelet för dig. Du kan även vara en tidigare medlem hos Expekt för att ta del av detta Expekt gratisspel. Du behöver alltså inte vara en ny kund för att få upp till 100kr i riskfritt spel.

Det fungerar så att Expekt betalar tillbaka upp till 100kr ifall du bettar med din mobil på minsta odds 1.50. Detta är förutsatt att du förlorar ditt riskfria spel.

Så är du på väg hem från jobbet och hinner inte riktigt hem till matcherna så kan du nu även använda dig av Expekts mobiltjänst och ta del av ett gratisspel på upp till 100kr. Expekt har generellt väldigt höga och bra odds. Prova på Expekt om du tidigare inte gjort det och se deras breda och grymma utbud av spel. Du kan även få se vissa utav stormatcherna helt live på deras stream samtidigt som du kan betta på liveodds hos Expekt.