Expekt insättningsbonus – Gratisspel 1000kr

Hos Expekt så finnes denna grymma insättningsbonus som är ett gratisspel på upp till hela 1000kr. Satsar du 1000kr och skulle med en del otur förlora dessa så får du dom tillbaka från Expekt i rena pengar. Du behöver alltså inte omsätta utan det enda du behöver tänka på när du lägger ditt första spel för att få ta del av det här gratisspelet är att du bettar på en match där det finns 1-x-2, alltså minst tre möjliga utfall. Du kommer inte få tillbaka dina pengar ifall du förlorar på ett över/under spel till exempel. Så de gäller att du följer reglerna noga för att kunna ta del av denna Expekt insättningsbonus som vi skriver om här.

Så har du tidigare inte öppnat ett konto hos Expekt och du tror stenhårt på ett lag i helgen? Sluta oroa dig för att förlora några pengar! Sätt in 1000kr och betta, skulle du mot förmodan förlora så får du tillbaka varenda krona från Expekt insättningsbonus med upp till 1000kr. Insättningsbonusarna och gratisspelen variera konstant hos Expekt. Passa på att ta del av denna grymma bonusen innan den försvinner och utnyttja gratisspelet, det är trots allt 1000kr du får spela för helt gratis.

De sägs att man spelar bäst när man inte har någon stress av att känna att man ska förlora. Detta erbjudandet gör ju så att du slipper just detta. Känslan av att kanske förlora. Det har Expekt tagit ur ekvationen, så att du kan fokusera på att välja rätt matcher och rätt spel.