Betway har gratisspel upp till 500kr

På Betway kan du ta del av mängder av erbjudanden när du ska börja spela på odds, casino eller poker. Dessa erbjudanden som du kan använda ger dig en fördel när du ska börja använda dina pengar för att spela på riktigt. Det finns alltid ett erbjudande som du kan ta del av på Betway.

Det erbjudandet som vi skriver om här gäller öppningserbjudandet på Betway som ger dig ett gratisspel. Betway har gratisspel på upp till 500kr för att locka dig som ny kund över till dem. Du som är ny kund har all anledning att välja Betway över något annat spelbolag eftersom du som ny kund får ett gratisspel på upp till 500kr. Gratisspel-summan är olika beroende på hur mycket din första insättning är på. Om den är hög så får du automatiskt ett högre gratisspel.

Ta del av detta erbjudande som Betway har genom att först registrera dig som ny kund, därefter gör du en insättning. Denna insättningen bestämmer som tidigare skrivet, storleken på bonusen. Efter att du gjort din insättning kommer du nu få alternativet att använda gratisspelet när du ska välja insats på ett oddsspel.

Börja spela oddsspel på Betway eftersom de har ett fint gratisspel på 500kr som du kan ta del av.