25 pund i gratisspel på Betfred

Ta del av Betfreds gratisspel genom att delta i detta erbjudande som du ser här. Det är nästan ett måste om du ska börja spela på oddsspel hos Betfred. Du har inget att förlora på att ta del av denna gratisspel på Betfred.

Följ instruktionerna som vi skriver om här för att få ditt gratisspel på Betfred, som just nu är uppe i 25 pund.

För att ta vara med i detta fina erbjudandet från Betfred behöver du vara ny kund hos dem. Det betyder att du inte får ha ett konto på Betfred sen tidigare. Det är första kravet för att kunna delta i erbjudandet som vi skriver om på Betfred.

Så om du är ny kund på Betfred och inte utnyttjat detta erbjudande förut, ska du som första steg, skapa ett nytt konto. Därefter gör du en insättning på Betfred. Du gör det genom att följa instruktionerna som står vid insättningsmöjligheten. Den insättningen du gör, bestämmer hur stor ditt gratisspel kommer att bli. Det betyder att om du gör en stor insättning så får du en stor summa på ditt gratisspel. De samma gäller om du gör en liten insättning. Om du till exempel gör en insättning på 10 pund, så kommer du få ett gratisspel på 10 pund. Betfred matchar alltså din första insättning med ett gratisspel upp till 25 pund.