188Bet insättningsbonus ger upp till 50 euro

Ta del av denna insättningsbonus till 188Bet som ger dig en riktigt bra start på 188Bet.  Om du har tänkt att börja spela oddsspel där. Det finns praktiskt taget inga nackdelar med att ta del av denna fina bonus som du hittar här.

För att ta del av erbjudandet behöver du följa dessa instruktioner som står i denna artikel.

Först och främst behöver du registrera dig som ny kund på 188Bet. Om du redan är kund, så kan du tyvärr inte ta del av denna 188Bet insättningsbonus. Det finns andra erbjudanden som du kan ta del av även som medlem, bara inte denna. Vi kommer ständigt ut med nya erbjudanden som du kan ta del av till 188bet och som du kan ta del av även som medlem.

Efter att du registrerat dig som ny kund på 188Bet ska du göra en insättning. Denna insättning bestämmer det belopp som du får av 188Bet. Desto större insättning du gör, desto större bonus får du. Maxtaket på bonusen är 50 euro. Så det hjälper inte att lägga in mer än 50 euro. När du gjort insättningen är det viktigt att du förstår att dina pengar som du fått som bonus, är låsta. Det betyder att du inte kan ta ut dem på en gång. Du måste först omsätta pengarna innan du kan ta ut dem. Detta är för att göra så att folk inte bara tar ut pengarna, så fort de tar del av bonusen.