1000kr i insättningbonus på Betsafe

Nu kan du få 1000kr i insättningsbonus när du tar del av denna insättningbonus på Betsafe. Detta är ett öppningserbjudande till dig som letar en bra bonus att börja spela odds på.

För att ta del av denna insättningbonus på Betsafe behöver du vara en ny kund hos Betsafe. Öppna ditt nya Betsafe konto idag och få en flygande start på ditt oddsspel.
Det går till såhär. Först gör du ett nytt konto på Betsafe, du skriver in alla dina uppgifter och slutför ditt konto. Därefter gör du en insättning. Denna insättningen spelar stor roll och avgör hur mycket av en insättningsbonus du kommer att få. Gör du en insättningsbonus på Betsafe med 1000kr så får du automatiskt 1000kr extra eftersom du tar del av detta öppningserbjudande. Efter att du valt summa och gjort din insättning, ska du navigera dig till fliken som heter Tillgängliga bonusar i högra hörnet, medan du är inloggad. Bonusen och pengarna kommer direkt till ditt spelkonto så fort du aktiverat bonusen via fliken.

Därefter kan du börja spela med dina bonuspengar som du precis fått. Viktigt att tänka på är att dina pengar låses så fort du tar del av bonusen. För att ta ut pengarna, behöver du först omsätta bonusen och insatsen minst tre gånger. Därefter kommer pengarna att låsas upp igen och du kan göra ett uttag när som helst.