100% insättningsbonus på William Hill upp till 1000kr

Se till och använd din William Hill insättningsbonus som ger dig hela 1000kr i bonus. Gör du en insättning på 1000kr så får du helt enkelt 1000kr av William Hill som en trevlig välkomstbonus.

För att du ska kunna ta del av denna insättningsbonus på William Hill behöver du först skapa ett konto. Om du redan har ett konto, kan du tyvärr inte ta del av detta erbjudande, då det är en välkomstkampanj från William Hilll. De brukar ändå ha andra sorters erbjudanden som passar till dig som även är medlem, så det finns alltid en anledning att hålla utkik efter bonusar från William Hill. Till exempel så brukar William Hill komma ut med casino och poker bonusar som ger dig extra free spins eller free rolls. Så håll definitivt utkik efter dem.

Efter att du skapat ett nytt konto på William Hill så behöver du göra en insättning, desto större desto bättre, eftersom den summan som du gör insättning på, bestämmer summan på din bonus. Det betyder att om du gör en insättning på 400kr så får du 400kr i bonus, totalt 800kr. Gör du däremot en insättning på 1000kr så får du en bonus på 1000kr och totalt 2000kr att spela för. Det är helt upp till dig hur mycket i insättning du vill göra. När du gör insättningen gäller det att du använder bonuskoden SVWH när William Hill väl frågar efter det.

Viktigt att komma ihåg är att bonusen som du får från William Hill blir låst och måste omsättas ett visst antal gånger innan du kan ta ut den.