100 euro i insättningsbonus på Whitebet

Få 100 euro i bonus när du tar del av denna insättningsbonus på Whitebet. För att använda dig av denna bonus behöver du använda bonuskoderna som du hittar här. Det finns tre unika insättningsbonusar som vi skrivit om. Läs vidare hur du tar del av denna unika Whitebet bonusen här.

Detta erbjudande gäller till dig som är ny kund på Whitebet. Det du behöver göra är att först skapa ett nytt konto hos dem. Har du redan ett och inte gjort en insättning så fungerar det också. Denna insättningsbonus på Whitebet är uppdelad i tre steg, där din första insättning ger dig en insättningsbonus på 50 euro och de två andra en bonus på 25 euro var. Du behöver använda dig av bonuskoder när du gör dina insättningar. Du hittar koderna i en tabell här nedan. I tabellen ser du dessutom hur mycket varje insättning ger samt hur mycket du får i procentbonus.

Insättningsbonus Bonuskod
100% bonus upp till €50 på din första insättning. sport1
50% bonus upp till €25 efter din andra insättning. sport2
50% bonus upp till €25 efter din tredje insättning. sport3

 

Viktigt att tänka på när du gör en insättning är att bonusen blir låst. Du måste först spela bonusen elva gånger innan du kan ta ut den. Det är ett sätt för Whitebet att säkerställa att du inte bara tar del av en insättningsbonus och sedan snabbt tar ut den på samma sekund.